Bol to japonský zmysel pre sofistikovanosť a nedokonalú dokonalosť, ktorým sa inšpiroval špičkový šéfkuchár Sergio Herman, keď tvoril svoju kolekciu riadu Inku. Inku je riad a jasnými odkazmi na rôznorodý tvar mušlí, kvetov a abstraktných štruktúr prírody. Michelinský šéfkuchár používa kolekciu aj v jednej zo svojich reštaurácií v Antverpách, Le Pristine: "Vnímam, že našou úlohou nie je inšpirovať ľudí len z kulinárskeho hľadiska, no taktiež prostredníctvom prestierania a stolovania." Aby bol tento obraz úplne dokonalý, kolekciu dopĺňa prvotriedne sklo. Od profesionálnej súpravy na kávu a čaj, cez nádherné poháre na víno a šampanské až po poháre na vodu a koktaily. Niektoré poháre Inku sú navrhnuté ako súčasť špeciálnej edície z vrúbkovaného skla, pričom jemné záhyby sa smerom k okraju pohára elegantne strácajú.